KaSu hakee Nuorisotoiminnan kehittäjää

Niina Jämsén
2.6.2017

Tänä vuonna 70 vuotta täyttävä Kajaanin Suunnistajat ry on virkeä suunnistusseura, joka järjestää suunnistustoimintaa sekä lapsille että aikuisille. Kajaanin Suunnistajat on myös yksi Kainuun Rastiviikon järjestäjäseuroista. Seuran toiminta on hyvässä nosteessa ja haluamme panostaa nyt entistä enemmän lasten ja nuorten toiminnan kehittämiseen.
 

Kajaanin Suunnistajat ry hakee Nuorisotoiminnan kehittäjää

Nuorisotoiminnan kehittäjän tehtäviin kuuluvat seuran lasten ja nuorten suunnistustoiminnan suunnittelu ja toteutus yhteistyössä seuran vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat kouluyhteistyön vahvistaminen sekä lapsiperheille suunnatun toiminnan kehittäminen. 

Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja innostava toimija, jolla on vahva halu kehittää ja kehittyä. Innostavalla otteellasi saat myös muut ihmiset toimimaan yhteisen päämäärän eteen. Lasten ja nuorten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja sinulla on vahva ohjaus- sekä suunnistusosaaminen. Hallitset nykyaikaiset viestinnän keinot ja tapahtumanjärjestämisen perusteet. Sinulla on käytössäsi oma auto.

Osa-aikainen työsuhde on n. 50 % normaalista vuosittaisesta työajasta ja työskentely painottuu kesään, syksyyn ja kevääseen. Työsuhde alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde on vuoden mittainen, mutta tarkoituksena on jatkaa työsuhdetta myös sen jälkeen. Tehtävästä maksettava palkka on 15 €/h.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.6. mennessä osoitteeseen markohorneman@gmail.com. Tehtävästä antaa lisätietoja arki-iltaisin ja viikonloppuisin Marko Horneman, puh. 0400-187656.