Nuorisotoiminnan kehittäjä aloittanut työt

Niina Jämsén
3.8.2017


Seuramme uusi nuorisotoiminnan kehittäjä Noora Räisänen on aloittanut työnsä 2.8. alkaen. Nooran tapaat jatkossa mm. lasten suunnistuskerhossa ja monissa muissa seuran tapahtumissa ja harjoituksissa. Nooran työpiste sijaitsee Kainuun Liikunnalla.
Yhteystiedot:
Noora Räisänen
noorar.kasu@gmail.com
p. 050 433 2496


Tässäpä lyhyesti Nooran kuvausta itsestään:

Olen 21-vuotias Saloisten Reipasta edustava suunnistaja Raahesta. Kirjoitin ylioppilaaksi Hankasalmen suunnistuslukiosta keväällä 2015. Nyt opiskelen liikunnanohjaajaksi Kajaanin Ammattikorkeakoulussa ja aloitan työskentelemään osa-aikaisena työntekijänä Kajaanin Suunnistajien lasten ja nuorten suunnistustoiminnan kehittäjänä.

Urheilutaustani: Löysin suunnistuksen yhdeksän vuotiaana ja se vei minut heti mukaansa, vaikka minulla oli paljon muitakin harrastuksia mm. jääkiekko, hiihto ja jalkapallo. 12-13 vuotiaana kokeilin ampumahiihtoa, vaikka menestystä tuli se ei kuitenkaan tuntunut minulle sopivalta. 14 vuotiaana sitten kuulin lajista nimeltä hiihtosuunnistus ja rakastuin heti lajiin sen monipuolisuuden vuoksi. Palkintokaapistani löytyy kolme nuorten sarjan plakettia suunnistuksen SM-kisoista. Hiihtosuunnistuksen nuorten EM-kisoista olen saanut kultaa, sekä kolme plakettia (4., 5., ja 6.). Nuorten sarjoissa olen saanut myös useita SM-mitaleita: 10 kultaa, 4 hopeaa ja 3 pronssia, sekä aikuisten sarjasta hopean ja pronssin

Lasten salivuorolla ja suunnistuskoulussa käyneet ovat saaneet jo tutustua minuun, kun olen ollut Jarin apuna ohjaamassa. Jatkossa tulen kehittämään lasten harrastustoimintaa, sekä lisäämään suunnistusta koko perheen harrastuksena. Koulussa tapahtuu kuitenkin monen lapsen ensikosketus suunnistukseen, joten lisään seuran ja koulujen yhteistyötä, jotta saisimme kaikille hyviä kokemuksia suunnistuksen parissa ja saisimme lisää suunnistajia Kajaaniin.

Noora Räisänen