Usein kysyttyä

Kokoamme tänne kisojen alla yleisimipiä kysymyksiä, joita meille tulee, sekä vastaukset niihin.

 

K: "Miten ilmoitetaan ja laskutetaan kuntien yhdistelmäjoukkueet?"

V: Yhdistelmäjoukkueet ilmoitetaan ja maksetaan järjestelmään vain toisen (2/3) kunnan nimellä. Juoksujärjestystä ilmoitettaessa lisätään toisen kunnan suunnistajan nimen perään suluissa kunta. Esim. Joukkue Kajaani(2os.)-Ristijärvi(1.os.) -> Ilmoitetaan nimellä: Kajaani, juoksujärjestys ilmoitetaan: Vallu Vauhtipyörä, Erno Vaihdin (Ristijärvi), Vili Vaihtoöljy. Tulospalvelu korjaa nimen Kajaani / Ristijärvi ja siirtää joukkueen kilpailun ulkopuolelle.

 

K: "Voiko kunnasta ilmoittaa ja maksaa ilmoittautumiset ja ateria-/majoituspaketit erikseen?"

V: Kyllä voi. Ilmoittautumisia voi päivittää osissa ja laskun voi tulostaa ilmottajakohtaisesti. Myös kuntakuoret pakataan ja luovutetaan ilmoittautujakohtaisesti.K: "Milloin ovat ensimmäiset ja viimeiset lähdöt?"

Ensimmäinen lähtö henkilökohtaisessa kilpailussa on perjantaina 26.8. klo 11.00. Viimeiset lähdöt ovat n. klo 14-14.30, mutta aikataulu tarkentuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Lähtölistat julkaistaan maanantaina 22.8.
Viestikilpailun lähdöt lauantaina 27.8. porrastetusti klo 10-12.

 

K:"Onko mahdollista saada huoltajillekin rannekkeet?"

Kaikille huoltajille tulee rannekkeet lisäpalveluista riippumatta.


K: "Mille koululle meidät majoitetaan?"
 Lopullinen koulumajoittujien määrä on sellainen, että kaikki pystytään majoittamaan Kajaanin amk:n rakennuksiin kilpailukeskuksen välittömään läheisyyteen. Kaikki koulumajoituksen varanneet ilmoittautuvat saapuessaan Infoon.

 

K: "Onko seurateltoille paikkoja"

Kilpailukeskuksessa on reilun kokoinen katettu katsomo ja pukutilat kilpailijoille, joten seuratelttojen tarve on vähäisempi. Seuratelttojen  paikaksi on kuitenkin varattu katsomon takana oleva huoltotie. Kannattaa varata hyvät lyötävissä olevat kiilat mukaan.
 

K: "Mistä mallisuunnistuskarttoja voi saada"
Mallisuunnistuskarttoja saa kilpailutoimistosta hintaan 5€ kpl. Mallisuunnistus (Huuhkajavaara) on n. 3km:n päässä Kampukselta.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia päivitetään saapumisjärjestyksessä...