Leimaus 2022

Leimaus-leiri Kuopio-Rauhalahti 6.-9.6.2022

Nettisivut: https://www.leimausleiri.fi/

Leimaus-leirin ilmoittautumiseen on tullut muutoksia aiempaan verraten. Nyt ilmoittautuminen on aikaisemmin kuin aiempina vuosina ja myös leirin omavastuumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautumisohjeet KaSulaisille: 

-Jokainen leiriläinen ilmoittautuu itse leirin nettisivuilla olevan lomakkeen kautta 31.12 mennessä. Syötä kohtaan "voucher" sähköpostiin tullut alennuskoodi, jolloin saat leirimaksuun 70e alennuksen. Jokainen maksaa ilmoittautumisen yhteydessä leirin omavastuun 100e. Majoituskulut tulevat seuran maksettavaksi myöhemmin. 

-Toiveena on majoittua asuntolatason majoituksessa (eli soluasunto tai leirintäalueen mökki). Ilmoittautumalla 31.12 mennessä osallistumme majoitustyypin arvontaan mikäli haluamaamme majoitustyyppiin on enemmän halukkaita kuin kapasiteettia. 

-Leirin ilmoittautuminen on avoinna 3.4 saakka, mutta 31.12 mennessä ilmoittautumalla varmistamme paremmin mahdollisuutemme päästä haluamaamme majoitukseen.

-Perumisen voi tehdä 3.4 mennessä. Tällöin leiriläiselle tulee maksettavaksi 15e toimistokulut. Lisätiedot perumisesta nettisivuilta. 

-Jos olet halukas lähtemään ohjaajaksi leirille, ilmoita siitä minulle 19.12 mennessä. Ilmoitetaan sitten ohjaajat lähempänä joulukuun loppua erillisellä "voucherilla" kun sovitaan, ketkä aikuiset leirille lähtevät. 

Lisätietoja ja ohjaajailmoittaumiset:

Mervi Kettunen, 

mervi.rimpilainen@hotmail.fi

0505324362