KaSulle tasa-arvoisen liikuntakulttuurin edistämisen tunnustuspalkinto

Jouko Reponen
16.12.2020

Kajaanin kaupungin Liikunta- ja kulttuuriasioiden neuvosto on myöntänyt Kajaanin Suunnistajat ry:lle tasa-arvoisen liikuntakultuurin edistämisen tunnustuspalkinnon.

Kajaanin Suunnistajat järjestää kaikille kajaanilaisille ikään ja sukupuoleen katsomatta mahdollisuuden harrastaa suunnistusta ja osallistua kuntorasteille Kajaanin taajamassa ja sen lähialueilla. Kaikille avoimet kuntorastit sopivat niin aloittelijoille kuin kilpasuunnistusta harrastaville. Kuntorastit ovat ilmaiset alle 12 vuotiaille ja sopivat niin perheen tai ystävien kanssa suunnistamiseen kuin myös itsenäisesti kartan kanssa rasteja luonnossa etsiville. Tänä vuonna kuntorastien suosio ja kävijämäärä ovat kasvaneet entisestään omatoimirastien myötä. Kajaanin Suunnistajat on perinteisesti tarjonnut kaikille kajaanilaisille myös reippaan liikuntatapahtuman vappusuunnistuksena. 

Tunnustuksen kannustamana tarjoamme liikuntakulttuuria suunnistuksen ja luontoelämysten parissa myös ensi vuonna tasa-arvoisesti mahdollisimman monelle lajikonkarille sekä kaikille uusille suunnistuksesta kiinnostuneille kajaanilaisille.