Lasten- ja nuorten toiminta

Ilmoittaudu Leimaus-leirille!

 

Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton leiritapahtuma 8-18-vuotiaille. Kesällä 2020 leiri järjestetään Vuokatissa, jossa majoitus- ja tapahtumakeskuksena on Vuokatti Sport (Vuokatin Urheiluopisto). Leirin järjestävät Vuokatti Sport ja Sotkamon Jymy. Leiri alkaa tiistai-iltapäivällä 2.6.2020 ja päättyy perjantaina puolilta päivin 5.6.2020.

Leirin harjoitukset on jaettu tasoryhmittäin. Tasoryhmiä ovat RR, TR, Taso 1, Taso 2, Teho ja Pro. Nuorimmat suunnistajat ovat RR- ja TR-tasoilla ja vanhimmat ikäjärjestyksessä Tasosta 1 eteenpäin. RR, TR ja Taso 1 -ryhmät harjoittelevat pääasiassa helppokulkuisissa kangasmaastoissa, mutta mukana on myös muutama harjoitus vaaramaastossa. Nuorimmille suunnistajille on luvassa useampi viuhkasuunnistusharjoitus ja rogaining-harjoitus. Taso 2, Teho ja Pro -tasoryhmillä on luvassa multitraining-harjoituksia erilaisissa maastotyypeissä sekä vaativaa suunnistusta Vuokatin vaaroilla.

Kajaanin Suunnistajille on varattu hotelli-/opistotasoinen majoitus. KaSun jäsenille seura maksaa osan leirimaksusta. Omavastuuhinnaksi jää 100 euroa / hlö, mikä laskutetaan leirin jälkeen. Hinnat sisältävät majoituksen, ruokailut, harjoitukset, kuljetukset harjoituksiin, oheisohjelman ja leirituotteen.

Toivomme ilmoittautumista leirille 29.1.2020 mennessä, mutta ilmoittautuminen on mahdollista vielä tammikuun jälkeenkin. Ilmoittautumisen voi perua maksuttomasti 17.4.2020 mennessä.

Leirille tarvitaan mukaan myös ohjaajia! Ilmoittaudu ohjaajaksi alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan Merville tai Eijalle.

Leiri soveltuu kaikille lapsille ja nuorille, jotka osallistuvat salivuoroille, suunnistuskoulun harjoituksiin, iltarasteille tai kilpailuihin. Tänä vuonna leirille osallistuminen on helppoa läheisen sijainnin ansiosta.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:

https://forms.gle/dV5xoyJoy9p7wmzJ6

Leirin nettisivut:

https://vuokattisport.fi/leimaus2020/

Lisätietoja:

Mervi Rimpiläinen (mervi.rimpilainen@hotmail.fi) ja Eija Tabell-Jokelainen (eija.tabelljokelainen@gmail.com)

Lasten saliharjoitukset 2019-2020

 

Lasten saliharjoitukset käynnistyvät syysloman jälkeen 21.10 Nakertajan koululla joka maanantai klo 18-19. Lasten salivuorolla liikutaan yhdessä pelaten, leikkien ja suunnistaen. Alle kouluikäiset voivat osallistua harjoituksiin vanhemman kanssa.

Harjoitukset ovat KaSun jäsenille, mutta olet tervetullut tutustumaan toimintaan vaikket olisi vielä jäsen.


Lisätietoja:

Eija Tabell-Jokelainen

eija.tabelljokelainen@gmail.com