Kainuun Suunnistus / Kevätleiri P-P:n kanssa 13.-17.4.2017

Timo Kokkonen
20.2.2017

Kainuun Suunnistus yhdistää tänä vuonna kevätleirin järjestämisresurssit Pohjois-Pohjanmaan kanssa...joten tarjolla on nyt uudenlaista kevätleirikonseptia :)

Kainuun Suunnistus tukee tänä vuonna kaikkia Kainuulaisia nuoria suunnistajia (13-20-v), jotka haluavat osallistua Pohjois-Pohjanmaan alueen kanssa yhteistyössä järjestettävälle kevätleirille 13.-17.4. Turun seudulle. Leirille ei vaadita Kainuun alueelta erillisiä huoltajia ellei joku halua lähteä ihan muuten vaan mukaan. Tästä johtuen suosittelemme, että leirille osallistuu vain 13-vuotta tai vanhemmat nuorisosuunnistajat, jotka osaavat toimia leirillä jo hyvin itsenäisesti. Toki leirille voi varmasti osallistua nuoremmatkin (11-12 -vuotiaat suoraa suunnistusta taitavat), mutta tällöin suosittelemme, että huoltaja/vanhempi lähtee tällöin leirille mukaan.
 

Tässä nyt alapuolella kaikille leirikutsu. 

Sitovat ilmoittautumiset (erikoisruokavalioineen) leirille viimeistään 15.3. mennessä Ulla-Maria Kankaiselle (ulla-maria.kankainen@sotkamo.fi, 040-5031939). Lisätietoja leiristä voi kysellä myös Ulla-Marialta.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kevätleirikutsu

Mitä: Suunnistuksellinen kevätleiri Turun saaristossa.

Kohderyhmänä suoran suunnistuksen taitavat lapset ja nuoret (13-v >) Mutta myös aikuiset suunnistajat ovat tervetulleita mukaan. Kevätleiri on tarkoitettu kaikkien alueen suunnistusseurojen suunnistajille.

Missä: Turussa, Heinänokan leirikeskuksessa (Heinänokantie 66)

Milloin: Pääsiäisenä 13-17.4.2017

Mitä sisältää?:
- Päivittäin 2-3 suunnistusharjoitusta mm.
--> Sprinttiharjoitus
--> Taitoharjoitus
--> Yöharjoitus
--> Pariharjoitus
--> Viestiharjoitus

- Ankkuri-rastit Lauantaina 15.4. Tarjolla myös kuntorastit (Ilmoittautumisen jokainen hoitaa itse)
- Mahdollisuus osallistua Sunnuntain 16.4 Silja-rasteille
- Mukavaa yhdessäoloa

Tarkempi ohjelma ilmestyy lähempänä leiriä.

Mitä maksaa?: Koko leiri täysihoidolla, harjoitukset ja kuljetukset (Oulu-Turku, harjoitukset ja kilpailut) maksaa noin 235e alle 18v ja aikuiselta 255e. 

Kainuun Suunnistus tukee leirille osallistuvia Kainuun alueen nuorissuunnistajia (13-20 -vuotiaat) 75 eurolla, joten leirimaksu on näiden henkilöiden osalta noin 160 euroa. 

Tämän lisäksi 
Kainuusta leirille lähtijöiden tulee varautua matkakustannuksiin Kainuu-Oulu välille, koska Pohjois-Pohjanmaan yhteinen bussi lähtee Oulusta ja ilmeisesti myös palaa Ouluun :). Kulku Kainuusta Ouluun sumplitaan sitten leirille ilmoittautuneiden kanssa yhteistyössä, että saadaan leiritunnelma aloitettua jo menomatkalla Ouluun :)

Lisäksi myös tietenkin pitää varata vähän rahaa leirimaksun ulkopuolisiin kuluihin esim. omiin ostoksiin sekä pikkupurtaviin jne. 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
Sitovat ilmoittautumiset (erikoisruokavalioineen) leirille viimeistään 15.3. mennessä Ulla-Maria Kankaiselle (ulla-maria.kankainen@sotkamo.fi, 040-5031939). Lisätietoja leiristä voi kysellä myös Ulla-Marialta.