Keskustelu

« aihelistaan

KS-rastit ti 30.8.2022 Hoikanlammella


 • Kyösti Karttunen

  26.8.2022 klo 09:17
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  KS-rastit ti 30.8.2022 Rouvankankaalla, tai oikeastaan sanotaan nyt Hoikanlamella, koska karttaa on laajennettu niin, että nyt siinä on mukana ensimmästä kertaa myös Hoikanlammen ympäristö!

  Kaikki radat,
  A 6.2 km,
  B 3.9 km,
  C 2.6 km ja
  D 1.6 km,
  käyttävät myös uutta aluetta.

  Maastoon pääsee klo 17-19.
  Toivotaan, että 18:30 olisi tavoitetakaraja.

  Koska syksyn arvokilpailuja on tulossa, niin niitä ennakoiden ratamestarilla on vahva suunnitelma tuoda A-ratalaisille lähtöön vähän kisatunnelmaa, eli A-radan kartan saa käteensä vasta lähtöhetkellä. Tämä ei tietenkään saa latistaa niiden A-ratalaisten tunnelmaa, jotka haluavat kartan saatuaan edetä rauhallisesti naatiskellen.

  Edellisen pohjaksi kuvausta: A-radalla on luvassa monentyyppistä suunnistusta: lyhyttä ja pitkää rastiväliä, keskimatkan ja myös pitkän matkan tunnelmaa reitinvalintoineen, nopeaa pohjaa ja pätkä hitaampaakin (valintojen mukaan). Jo etukäteen suosittelen myös GPS-seurantaa sekä reittien lataamista Reittihärveliin (+muualle?). Reitinvalinnoista saattaa löytyä mielenkiintoista vertailua.

  Tervetuloa uudistamaan Hoikanlammen KS-karttaa!

  Opastus Sotkamontieltä Prikaatintien risteyksestä.

 • Kyösti Karttunen

  30.8.2022 klo 09:10
  Tarkennettu ohje A-radalle:
  K-piste/Lähtö on hieman yli 100 m "kisakeskuksesta". Siellä lähtö/(nolla-)leimauspukin vieressä on sankossa A-radan kartat. A-radalle lähtijä siis Ensin Nollaa emittinsä , ja Sen Jälkeen ottaa kartan. Kartat (A4) eivät ole muovikotelossa, joten tämä poikkeaa oikeasta kisalähtöstä.

  Siellä saattaa olla puussa riistakamera valvomassa oikeaoppista lähtöä, ihan kuin Jukolassakin, joten kannattaa toimia oikein :D

 • Kyösti Karttunen

  30.8.2022 klo 21:58
  Emittarkistustilannekommenttien perusteella meillä kaikilla taisi olla mukava rasti-ilta Hoikanlammen/Rouvankankaan tienoilla. Toistaiseksi tulokset vain Rastilipussa, täällä sivustolla vähän myöhemmin (ke-to).

  Näitäkin karttoja/ratoja voi hakea/lunastaa entiseen tyyliin Intersportista omatoimiseen rasteiluun ke 31.8. n. klo 10 alkaen. Rastiliput (ilman leimasimia) säilyvät rastipisteissä sunnuntaihin, jolloin ne vaihtuvat nauhoihin.

  KS-rastit jatkuvat vielä toisaalla. Tervetuloa!

 • Kyösti Karttunen

  31.8.2022 klo 22:17
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Nyt on tarjolla tulokset myös täällä Kasun sivustolla

  Ja reitit Reittihärveliin, olkaat hyvät!
  Kuten jo huomaatte siellä, niin lähes ideaalireitin A-radalla on juossut eräs haamusuunnistaja nimimerkillä Pate ;) Muitakin reittejä sinne toki mahtuu.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
KS-rastit ti 30.8.2022 Hoikanlammella