Keskustelu

« aihelistaan

KS-kuntorastit 7.5. Kajaanihalli


 • nimimerkki

  Jouko Reponen

  5.5.2019 klo 09:35
  Iltarasteilla klo 17-19 sprintti- ja korttelisuunnistusta. Jokaiselle jotain sopivaa ja taatusti ennenkokematonta, koska radat ovat ensimmäiset ratamestarin tekemät.

  A-rata 3,6 km / 17 rastia

  B-rata 2,3 km / 16 rastia

  C-rata 1,2 km / 10 rastia


  Varovaisuutta katujen ylityksessä ja huomatkaa vilkkaimmin liikennöityjen katujen kielletyt alueet, joissa kadun ylitys suojateiden kohdalta. Tapahtumapaikalla on Suunnistajan Kauppa.

  Iltarastit tarjoilee Jouko, Hanna, Sonja, Jari ja Kyösti

  Tervemenoa rasteille!


 • nimimerkki

  Kyösti

  8.5.2019 klo 13:21
  Terveiset ajanottajalta!
  Osallistujia oli yhteensä 100, kun huomioidaan pari "ryhmäkulkuetta". Erityispeukut niiden vetäjille. Myös näin saadaan uutta porukkaa kokeilemaan lajia, ja sprintti on siihen mukava ensituntuma.

  Usea radan reippaammin juossut kiitteli ensikertalaisratamestari-Joukoa mukavista radoista. Olokoon siinä esimerkkiä muillekin, että ei ollenkaan kannata arastella, jos vaan myös ratamestarihommat kiinnostaa. Ja tukea ratamestarihommaan aina löytyy, kun vaan suunsa aukaisee kokeneempien suuntaan!

  Ja Kaikki kasulaisethan näkevät ja ovat nähneet, että illan kuviot sujuvat parhaiten, kun rm:n rinnalla on 3-4 puuhahenkilöä illan järjestelyissä. Vuorotteluperiaate näissä hommissa toimii parhaiten - seuratyötä seurassa parhaimmilaan!
  -Kyösti
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
KS-kuntorastit 7.5. Kajaanihalli