KRV-talkoot

Rastiviikko lähestyy ja erilaisia talkoita järjestetään läpi kesäkuun
Tälle sivulle kasataan tietoa talkoista sekä kaikkia talkoolaisia koskettavista infotilaisuuksista. 
Tekijöitä tarvitaan! Ollaan aktiivisia ja tehdään yhdessä hyvä Rastiviikko! 


KRV-kisakeskuksen rakentamistalkoot ma 25.6 klo 8 alkaen
Yhteyshenkilö: Eero Okkonen, 040 515 7873


Kilpailunumeroiden narutusta torstaina 28.6. klo 8-16
Kilpailunumeroiden narutusta Kaukavedellä KRV-infossa. Voit tulla kaveriksi vaikka muutamaksikin tunniksi, juuri niinkuin sinulle sopii. Mahdollisesti päästää aloittamaan jo keskiviikkona, eli silloinkin iltapäivästä voi tulla jo auttamaan. Varmista tilanne yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Minna Rönkkö 044-5123517


Apukäsiä välipäiväsprinttiin ma 2.7 klo 14-17
Työtehtävinä on kuntorastien järjestämisestä tuttuja hommia: rastien vientiä (maanantai aamuna), rahastusta, karttojen jakamista, liikenteenohjausta, tulospalvelun hoitamista ja rastien tarkastamista (juosta rastit läpi juuri ennen tapahtumaa tarkastaen että kaikki on paikoillaan).

Sprintin jälkeen rastit siirretään loppuviikon avoimia sprinttiharjoituksia varten uusiin rastipisteisiin, joissa rastit ovat loppuviikon ajan. Loppuviikoksi tarvitaan myös pari "lenkkeilijää, jotka voisivat käydä tarkistamassa rastien paikoillaan pysymistä ja niiden kuntoa päivittäin. Rastit sijaitsevat Teppana-Kuurna alueella. 
Ilmoitathan mahdollisuudesta tulla järjestämään välipäivä sprinttiä Nooralle mahdollisimman pian. noorar.kasu@gmail.com, 050 4332 496 


6.7. Kisakeskuksen purkaminen
Purkaminen tapahtuu heti tapahtuman jälkeen. 


Leivonnaisia talkooravintolaan!
Rastiviikon talkoolaisten ravintolaan toivotaan makeita ja suolaisia leivonnaisia talkootyönä. Kaikenlaiset leipomukset käy -  pullaa, piirakkaa, muffinsseja ym. ym. Leipoa voi etukäteen, pakastaa leivonnaiset ja toimittaa Rastiviikon alla kisakeskukseen. 
Jos sinulla on mahdollisuus osallistua, ilmoita marika.paananen@gmail.com mitä ja minkä verran (suurin piirtein) pystyt toimittamaan. Leivonnaisiin tulee merkitä, jos ne sisältävät yleisesti allergisoivia ainesosia (esim. pähkinä) ja ovatko ne laktoosittomia, gluteenittomia ym. 
Lisätietoja Marikalta. 

 

KOKO ORGANISAATION KOKOONTUMISET

Talkooinfo ke 6.6. klo 17.30 Kätönlahden koululla
*KRV-historia
*Tapahtumaesittely
*Talkoolaisten näkökulma
*Talkootehtävät ja henkilöstötarve


Talkooinfo ke 20.6. klo 17.30 Kätönlahden koululla
Sama sisältö kuin 6.6. tilaisuudessa


Koko organisaation kokous ke 27.6. klo 17.30 Kätönlahden koululla
Vastuuhenkilöt ja talkoolaiset kaikki paikalle.
Talkooasusteiden ja talkoomateriaalin jako. Huom. Jos aiot kulkea kisakeskukseen KRV-bussilla, tarvitset talkoolaiskortin, joka jaetaan tässä tilaisuudessa. 


Kenraaliharjoitus pe 29.6.2018 klo 17.30
Kisakeskus, Jormua

Karonkka/Kiitostilaisuus syksyllä 2018