Liity jäseneksi

Jäseneksi voit ilmoittautua seuraavasti

1) Täytä henkilö- ja yhteystietosi ilmoittautumislomakkeelle

Lapset (0-12 v.) liittyvät lapsijäseniksi, nuoret (13-20 v.)  nuorisojäseniksi ja yli 20-vuotiaat aikuisjäseniksi. Liitämme sinut oikeaan ryhmään syntymäajan perusteella. Jäsenmaksujen suuruuden näet täältä.

Lomakkeelle syötettävä sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena KaSun sivuille. Salasana on vapaasti valittavissa. Tunnuksilla pääset katsomaan omat jäsentietosi (= lomakkeelle syöttämäsi tiedot) ja muokkaamaan niitä tarvittaessa.

Huom! Ilmoittautumislomakkeella ei voi liittyä kannattajajäseneksi. Mikäli haluat liittyä kannattajajäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin,  jasensihteeri(at)kajaaninsuunnistajat.fi.

​Huom. Edellisvuoden jäsenille lähetämme jäsenmaksulaskun sähköpostitse helmikuun aikana. 
Lue lisää.


2) Maksa sähköpostiisi tuleva jäsenmaksulasku

Uudelle jäsenelle lähetetään jäsenmaksusta lasku, kun hänet on lisätty seuran jäseneksi (yleensä kahden viikon kuluessa seuran jäseneksi ilmoittautumisesta).
Muista käyttää maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa!Hanki tarvittaessa lisenssi ja tutustu suunnistajan vakuutuksiin


Suunnistuksen lajisääntöjen mukaan kaikkien kansallisiin, kansainvälisiin tai SM-kilpailuihin osallistuvien tulee lunastaa kilpailulupa eli lisenssi. Lisenssiä ei vaadita kuitenkaan Jukolan ja Venlojen -viestissä eikä seuran tai Kainuun Suunnistuksen aluemestaruuskilpailuissa.

Suunnistustapahtumiin jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Suunnistuksen lisenssiin on liitettävissä myös Sporttiturva-vakuutus, joka korvaa mm. seuran harjoituksissa ja kilpailuissa tapahtuneita tapaturmia.

Kuntosuunnistajan kannattaa harkita edullista Kuntosuunnistajan vakuutusta tapaturmien varalle, sillä vapaa-ajanvakuutukset korvaavat vaihtelevasti kuntosuunnistustapahtumissa sattuneita tapaturmia. 

Lue tarkemmat tiedot lisensseistä sekä Sporttiturva-vakuutuksesta Suunnistusliiton sivulta: www.suunnistusliitto.fi/lisenssi/

Lisätiedot Kuntosuunnistajan vakuutuksesta: 
www.suunnistusliitto.fi/harraste/kuntosuunnistajan-vakuutus/vakuutus/

Lisenssit lunastetaan Suomisport-järjestelmän kautta: https://info.suomisport.fi/