Liity jäseneksi

Ilmoittautuminen ja jäsenmaksujen maksaminen


Jatkavat jäsenet

Lähetämme helmikuun alussa seuraavan vuoden jäsenmaksut suoraan sähköpostiin kaikille edellisen vuoden jäsenille. Lapsi- ja nuorisjäsenille maksu lähetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Jatkavien jäsenten ei siis tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan maksamalla jäsenmaksulaskun omalla viitenumerollasi ilmoittaudut jäseneksi vuodeksi eteenpäin.

Huom! Jos emme sähköpostitse tavoita kaikkia, jäseneksi ilmoittautuminen on mahdollista myös toukokuun iltarasteilla, joten hoida ilmoittautumisesi viimeistään siellä kauden alkaessa.

Jäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä jäsensihteeriin, email  jasensihteeri(at)kajaaninsuunnistajat.fi  tai p. 040 527 8256.


Uudet jäsenet:

Jäseneksi voit ilmoittautua seuraavasti:
1) Täytä henkilö- ja yhteystietosi ilmoittautumislomakkeelle

Lapset (0-12 v.) liittyvät lapsijäseniksi, nuoret (13-20 v.)  nuorisojäseniksi ja yli 20-vuotiaat aikuisjäseniksi. Liitämme sinut oikeaan ryhmään syntymäajan perusteella.

Lomakkeelle syötettävä sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena KaSun sivuille. Salasana on vapaasti valittavissa. Tunnuksilla pääset katsomaan omat jäsentietosi (= lomakkeelle syöttämäsi tiedot) ja muokkaamaan niitä tarvittaessa.

Huom! Ilmoittautumislomakkeella ei voi liittyä kannattajajäseneksi. Mikäli haluat liittyä kannattajajäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin,  jasensihteeri(at)kajaaninsuunnistajat.fi.

2) Maksa sähköpostiisi tuleva jäsenmaksulasku

Kunkin kuukauden aikana ilmoittautuneille lähetetään lasku seuraavan kuukauden alussa.
Muista käyttää maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa!

3) Hanki suunnistuksen lisenssi vuodelle 2016 (kilpailevat nuoret / aikuiset) tai Nuori Suunta –kortti (lapset 0-14 v.)

* Rekisteröidy / rekisteröi lapsi IRMA-järjestelmään käyttäjäksi.
Aloita sivulta: https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/main#

Huom! IRMA-järjestelmään ei rekisteröidytä uudeksi käyttäjäksi, jos on aiemmin ollut lisenssi / Nuori suunta kortti (= lasten lisenssi), koska tällöin lisenssinumerolle löytyy jo käyttäjätunnus IRMA:sta. IRMA:n ohjeiden mukaan voit varmistaa asian.

* Lue Suomen suunnistusliiton sivuilta ohjeet lisenssin lunastamisesta IRMA:ssa ja toimi niiden mukaisesti: http://www.suunnistusliitto.fi/lisenssi/